מתכון מנצח פילה עוף במרינדה

פילה עוף במרינדה

זמן הכנה: 25 דקות, מוכן לאכילה אחרי 24 שעות)

דרגת קושי: קל

מקור המתכון: עממי

אל המתכון הזה לקח לי כמה שבועות טובים של ניסיונות

כל יום כל החברה היו באים אליי להכין את העוף שאכלנו למחרת (העוף צריך לשבת 24 שעות במרינדה) עד שהגענו למתכון שכולם אהבו

מצרכים (4 מנות):

  • 1.2 קילו פילה עוף (אפשר להשתמש גם בכרעיים או חזה עוף)
  • כוס שמן
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • 1 כף פפריקה מתוקה מרוקאית
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית טימין הררי
  • 1 כף סויה
  • 2 גבעולים של רוזמרין (העלים בלי הגבעול)

אופן ההכנה:

מערבבים טוב את כל המצרכים חוץ מהעוף בקערה עד קבלת מרקם אחיד.

חותכים כל חתיכה מהעוף ל2ומכניסים לקערה מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל24 שעות

 

לאחר 24 שעות מעבירים למגש משומן קלות מכסים ברדיד אלומיניום

מחממים את התנור ל200 מעלות לשעה ורבע

 

בתאבון!!!!


תגובות

תפריט נגישות